Menü Bezárás

Értékbecslés – céges és magán ingatlanok vagyonértékelése

A Komfort 2005 Bt. kiemelten foglalkozik épített ingatlanok, termőföldek, géprk-berendezések forgalmi értékbecslésével is. Ennek vonatkozásában is várjuk megtisztelő érdeklődésüket és megbízásaikat az ország bármely területéről.


Ingatlanközvetítés

Teljeskörű ügyintézést végzünk az ingatlan bemutatásától, a befektetési tanácsadáson, az építési hatósággal történt egyeztetésen, a szerződéskötésen át a földhivatali bejegyeztetésig minden részfeladatot elvégzünk és megbízható jogi háttérrel dolgozunk.
Regisztráció eladó és kereső ügyfeleinknek egyaránt díjmentes, csak az általunk kiközvetített és eladott ingatlanok után kérünk 2% jutalékot.


Hitelközvetítés

Ingatlanfedezet alapú lakásvásárlási és szabadfelhasználású hitelek közvetítése teljeskörű ügyintézéssel, a mindenkori jogszabályi keretek közötti feltételekkel, banki kapcsolatokkal. Törekszünk arra, hogy az aktuális banki hitellehetőségek közül segítsünk ügyfeleinknek a személyre szabott, igényeinek és pénzügyi lehetőségeinek leginkább megfelelő konstrukciót megtalálni és kiválasztani.