Menü Bezárás

Ingatlanközvetítés

Cégünk az OTP Ingatlanpont partnereként működik, mely egyedülálló módon ötvözi az ingatlan- és a banki szakértelmet – az ország egyik legjelentősebb ingatlanközvetítőjeként nyújt megbízható megoldást Ügyfeleinek az ingatlanok adás-vételi folyamatában. Érdeklődő Vevőink részére jelentős részben egyedi, máshol nem elérhető ingatlanokat kínálunk. Eladóinkat pedig a legfejlettebb eladási technikákkal támogatjuk az értékesítésben. Közös célunk, hogy az OTP Ingatlanpont Magyarország legprofesszionálisabb és legmegbízhatóbb ingatlanközvetítőjévé váljon, amelynél az ingatlanvétel és -eladás egyszerű, átlátható és kényelmes folyamattá váljon.

Az OTP Ingatlanpont az egyik legdinamikusabban növekvő ingatlanközvetítői hálózatként rövid idő alatt vált a hazai piac meghatározó szereplőjévé. Mára több mint 600 fős hálózatunkkal, országszerte közel 70 irodán keresztül biztosítunk teljes körű ingatlanközvetítői szolgáltatást ügyfeleinknek, és üzleti lehetőséget partnereinknek, teljeskörű szolgáltatást nyújtva az ingatlan felmérésétől, az eladáson és szerződéskötésen keresztül, egészen a tulajdonos-váltás Földhivatali bejegyzésével bezárólag. Képzett ingatlan-tanácsadóink naprakész piacismerettel rendelkeznek, az ingatlanközvetítés mellett a finanszírozásban is segítséget nyújtanak. Az első pillanattól kezdve a szerződés aláírásáig szakértő partnerként állnak ügyfeleink mellett, és támogatást nyújtanak az adásvétel teljes folyamatában.

Az OTP Csoport tagjaként minden lakáscélú finanszírozási formára kedvezményes megoldást kínálunk, legyen szó akár lakáshitelről vagy lakásbiztosításról. Kínálatunkból választó ügyfeleinknek egyedi, a bankfiókokban elérhető konstrukcióknál kedvezőbb megoldást tudunk ajánlani.

Az OTP Ingatlanpont országos kínálatában több mint 10.000 ingatlan szerepel, melyek meghatározó része egyedi, kizárólag rajtunk keresztül érhető el. Az új építésű ingatlanok iránt érdeklődők is több száz azonnal vagy rövid időn belül költözhető új otthon közül választhatnak.
Legyen szó új, vagy használt lakásvásárlásról, építkezésről, vagy CSOK kérdésről, szakértő kollégáink a helyszínen segítséget nyújtanak az Önnek legmegfelelőbb finanszírozási megoldás megtalálásában.

Online ügyintézés