Menü Bezárás

Cégtörténet

Cégünk, a Komfort 2005 Ingatlanközvetítő-Értékbecslő-Tanácsadó Bt. 2005 nyarán alakult. Azóta foglalkozunk épített ingatlanok, építési telkek, termőföldek közvetítésével, értékbecslésével. Közreműködtünk már építési telkek, családi házak, lakások, üzletek, irodák, irodaházak, üzemek, termőföldek értékbecslésében, eladásában.

Az ingatlanközvetítést 2019-től, az OTP Ingatlanpont Kft. szerződött partnereként végezzük. 2013-tól, az OTP Pénzügyi Pont Zrt. keretein belül biztosítjuk ügyfeleink részére a hitelfelvételek ügyintézését.

Korrekt, tisztességes együttműködést ajánlunk, az ÜGYFELEINK igényeinek maximális szem előtt tartásával.

Magunkról

Árvai Márton vagyok. Eredeti szakképzettségem okleveles gépészmérnök. Ezen a szakterületen 11 évet dolgoztam, különböző beosztásokban, a technológustól a műszaki vezetői munkakörökig. Majd később dolgoztam nagy-kereskedelemben, üzletkötőként is. 1983-tól családi vállalkozásunkban kiskereskedelemmel foglalkoztam. 2003 óta, elsősorban ingatlanvagyon-értékeléseket végzek, de értékelek gépeket, eszközöket, berendezéseket és mezőgazdasági ingatlanokat, termőföldeket is. Alapvetően, mai napig, banki értékbecslő-szakértőként dolgozom, de Önkormányzatok, Cégek, Ügyvédi irodák és Magánszemélyek is folyamatosan adnak értékbecslési megbízásokat. Cégeknek, Vállalkozásoknak értékelünk vagyonelemeket, mérleghez is “Tárgyi eszköz értékhelyesbítése” tárgykörében, vagy megbízásokra, üzletrészek vagyon-értékét határozzuk meg.

Árvai Mártonné (Andrea) vagyok. Eredeti szakképzettségem óvoda-pedagógus. Betéti Társaságunk kültagja illetve az OTP Bankcsoport tagjaként működő, OTP Ingatlanpont Kft. és az OTP Pénzügyi Pont  ZRT munkatársa is vagyok. Egerben lakom így elsősorban Heves megye és környéke, valamint Budapest a tevékenységi területem. 10 éves szakmai gyakorlattal, felsőszintű ingatlanvagyon értékelő – és közvetítői, valamint pénzügyi tanácsadói végzettséggel rendelkezem. Az ingatlanközvetítés mellett a finanszírozásban is az első pillanattól kezdve a szerződés aláírásáig szakértő partnerként állok Ügyfeleim mellett, és támogatást nyújtok az adásvétel teljes folyamatában.
Az OTP Csoport tagjaként minden lakáscélú finanszírozási formára kedvezményes megoldást kínálunk, legyen szó akár lakáshitelről vagy lakásbiztosításról. Kínálatunkból választó ügyfeleinknek egyedi, a bankfiókokban elérhető konstrukcióknál kedvezőbb megoldást tudunk ajánlani. Azon dolgozom, hogy az Ügyfeleim, mind az Eladók, mind a leendő Vevők szakszerű, biztonságos, és részükről nyomon követhető támogatást kapjanak az ingatlan adásvételi folyamata során.